Anneke van Giersbergen, Liv Kristine и Kari Rueslatten се събират в концертния проект THE SIRENS

2 юни 2014, 17:15 ч. 213 / 2 4
пред./следв.

    В последния ден от миналия месец ви съобщихме за евентуален проект, събиращ певиците Anneke van Giersbergen (екс-THE GATHERING, AGUA DE ANNIQUE)  Liv Kristine (екс-THEATRE OF TRAGEDY, LEAVES' EYES) и Kari Rueslatten (екс-THE 3RD AND THE MORTAL). Току-що бе обявено и под каква форма ще си сътрудничат трите вокалистки. Това ще бъде лайв-проектът THE SIRENS, който ще има поредица от фестивални участия през лятото и самостоятелно турне през есента. В първите обявени дати няма близки до нашата страна, но предстои да бъдат насрочвани още концерти. Трите дами ще представят песни на THE 3RD AND THE MORTAL, THE GATHERING и THEATRE OF TRAGEDY, както и композиции от самостоятелното си творчество.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


шляпалник 4.06.2014 01:00:18 отговори + 0 0
туй в средата най-става да го обрулиш...ама другите 2 скумрии, хич! поне да можеха и да пеят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хашек 2.06.2014 18:32:50 отговори + 0 0
Не ги е срам! Събират се без задължителната консултация с българските разбирачи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Киро Змеьо 2.06.2014 18:14:05 отговори + 0 0
Тия даже и за гнявене не стават вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeral frog 2.06.2014 17:30:27 отговори + 0 0
подзаглавието на проекта е "All Your Money Are Belong To Us". соловите неща на леля Лив и кака Анеке на една сцена ще бъдат истински тупаници в жанра "боза и сълзи" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".