Anneke van Giersbergen обяснява напускането на THE GATHERING

15 окт 2007, 04:45 ч. 130 / 4 8
пред./следв.
Наскоро "PopMatters" са провели интервю с бившата вокалистка на THE GATHERING (сега в AGUA DE ANNIQUE) Anneke van Giersbergen, която казва следното за решението да напусне групата:

   "Бях в THE GATHERING 13 години и не бях направила нищо за 13 години от моя живот. Това беше целият ми зрял живот и решението да изоставя тази част от него бе напълно съзнателно и ясно и аз бях готова за него. За 13 години нещата в моя личен и музикален живот се бяха променили. Беше и трудно, тъй като момчетата от групата ми бяха като братя и да променя отношенията си с тях е едно от най-тежките неща, които съм правила. Казах им в началото на март и отне известно време да свикнем с положението. Момчетата искаха да изяснят и бъдещите си планове. Естествено, те не бяха щастливи от решението ми, но се държаха с уважение и имаха силата да продължат. Разбира се, аз съм оставила голям отпечатък върху звученето и визията на THE GATHERING, но от друга страна не съм единствената певица на света, така че нещата ще се променят, но няма да спрат."
   По-нататък Anneke споделя: "Имаше много причини, но всички те произлязоха от едно основно чувство в сърцето ми, че е време за промяна. Трябваше да направя този запис извън THE GATHERING и ми бе дадено време за това, но искам да работя и за други малки проекти и с много други хора. Имах различни планове и чувството, че трябва да ги осъществя и че трябва да бъда със семейството си ставаше по-силно. Сега мога да контролирам всичко, което правя и наистина е чудесно да бъдеш господар на живота си. THE GATHERING беше по-голяма банда и работихме за нея денонощно, което беше доста натоварващо.... "
   След това Anneke разкрива, че има много неин материал, който е оставал неизволзан и още на този етап песните са достатъчно на брой за още около четири албума.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 16.10.2007 19:12:43 отговори + 0 0
Ми чуй акостичния албум и ако не си глух сам ще си отговориш. А можеш и ДВД-то да гледаш, ей така, с опознавателна цел Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 16.10.2007 02:09:18 отговори + 0 0
винаги съм се чудил кой провъзгласи това момиченце за 'невероятна" певица Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 15.10.2007 13:26:56 отговори + 0 0
Първите 3-ма са *********. Анеке е доста талантливо момиче с прекрасен глас и честно казано мисля че The Gathering я ограничаваха по някакъв начин. С интерес ще следя новята и група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 15.10.2007 11:54:27 отговори + 0 0
Към първите 3 коментара-балъци сте!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мъхчето 15.10.2007 11:24:56 отговори + 0 0
добре ,че беше тя иначе тази група щеше да си остане само с един свестен албум....извинявайте мн но явно не сте дорасли да слушате тази група.жалко че ги напусна-загубиха мн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.10.2007 10:59:07 отговори + 0 0
кат` са окоти 2-3 пъти и ще й доде акъла у бимбата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 15.10.2007 10:25:31 отговори + 0 0
Тая мърла беше голяма некадърница и заради нея тая група беше обречена да е посмешище. Страхотно е, че момчетата са се отървали от нея. Дано оттук нататък да стават за слушане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.10.2007 08:34:55 отговори + 0 0
жена! и тя не знае кво иска, ама тръгнала да го постига Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".