ANTHRAX ексклузивно пред български медии

18 юни 2010, 18:52 ч. 232 / 2 6
пред./следв.
Време не остана, а докато "Sofia Rocks" не ни споходи, неминуемо ще ви заливаме с новини около него. Естествено - и отзвукът няма да е малък, но да се върнем на настоящето.
   Преди минути на живо в ефира на радио "Z-Rock" ANTRAX потвърдиха и от свое име, че Голямата четворка идва мощно насам и че нашият лайв ще е най-якият и специален от всички. Повече тук: www.zrockbg.com.

   Пред "Tangra Mega Rock" Charlie Benante каза още, че в момента бандата е в най-върховата си форма. А на въпроса как би изглеждала супергрупата с членове на Голямата четворка, Бенанте отговори така: самият той на барабани, James Hetfield - вокали, Ellefson на баса, Kirk Hammet (китара) и Jeff Hanneman (китара).

   За KATEHIZIS.COM Rob Caggiano сподели следното:

   "Възнамерявате ли да издадете кадрите от "Sofia Rocks" на DVD? Да, но не мога да го гарантирам с абсолютна сигурност. Чух, че имало такива планове. Това ще е първото ни шоу в България и ще дадем всичко от себе си, за да се представим подобаващо. Навремето трябваше да свирим в София, но се изсипа такъв страхотен дъжд, че организаторите се видяха принудени да отменят шоуто в последния момент... Надявам се този път всичко да е наред, да няма бури и да изнесем един страхотен концерт в София. Ще се видим във вторник!
   За нас няма особено голямо значение дали ще се качим на сцената първи, втори или трети – просто излизаме и свирим, без значение от часа, времето или каквото и да било. В крайна сметка, феновете, които искат да ни видят, са си там.
   Разбираме се повече от добре с музикантите от останалите три групи. Дори онзи ден, когато бяхме в Полша, James Hetfield ни покани на обща вечеря, където най-сетне се събрахме абсолютно всички от Голямата четворка и си изкарахме чудесно."
   Пълното интервю прочетете тук.

още за:

Anthrax


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.06.2010 17:23:31 отговори + 0 0
DVD! Дано наистина се случи. : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 19.06.2010 13:04:20 отговори + 0 0
Малкото време за Антракс,Мегадет и Слейър е и заради излъчването по киноекраните....
Иначе можеше да са с 10тина-15 минути по-дълги сетовете(поне!)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 19.06.2010 13:02:07 отговори + 0 0
Буахаха-смешна е наистина предложената от него супер група!?
Дейв Мъстейн е много по-добър китарист от Кърк& Ханеман,Дейв Ломбардо е в пъти по-добър от самия Скот,за басист...може и да е с Елефсън.За вокал-може да се поспори.Но Джеймс Хетфилд ми харесва повече от Ханеман като музикант.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spote 19.06.2010 01:35:41 отговори + 0 0
Anthrax are the Men Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 19.06.2010 01:01:15 отговори + 0 0
Трябваше повече време да им дадат на 22-ри... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rambo 18.06.2010 21:18:47 отговори + 0 0
ъ, ебати супергрупата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".