ANTHRAX имат 12 песни за следващия си албум

2 юни 2014, 15:20 ч. 291 / 5 4
пред./следв.

   В интервю пред Ultimate-Guitar.com, басистът на ANTHRAX Frank Bello разкрива, че бандата работи по материал за нов албум и има вече готови 12 песни. Продуцент на предстоящата творба ще бъде Jay Ruston, който е работил и преди с групата. На въпрос дали новият китарист Jonathan Donais участва в творческия процес по албума, Bello отговаря, че основната структура на песните създават китаристът Scott Ian, барабанистът Charlie Benante и самият той. Donais ще се включи по-късно с идеи, които вероятно ще бъдат добри, тъй като "е чудесно попълнение на групата".
 
  Както ви съобщихме, ANTHRAX ще издадат на DVD концерта си от месец май 2013 г. в столицата на Чили Сантяго. Дискът със заглавие "Chile On Hell" ще се появи на пазара на 16 септември.

frank-bello-antrax

още за:

Anthrax


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Данчо Караджов 5.06.2014 14:29:17 отговори + 0 0
е, те тия ги уважавам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фил Кавалермо 3.06.2014 21:34:57 отговори + 0 0
Очакваме го! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 2.06.2014 17:09:46 отговори + 0 0
Как нема нужда!? Ти на работа ходиш ли? Или на училище? Е, недей бе, няма нужда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КЗЛ 2.06.2014 15:49:38 отговори + 0 0
Нема нужда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".