ANTHRAX показаха обложката на "For All Kings"

17 ное 2015, 23:45 ч. 1242 / 6 3
пред./следв.

   ANTHRAX ще издадат новия си албум "For All Kings" на 26 февруари 2016 г. чрез "Nuclear Blast". По-долу може да видите обложката на предстоящата творба. Тя отново е създадена от Alex Ross. Според барабаниста Charlie Benante, идеята е новият артуърк да бъде свързан по някакъв начин с обложките на предишните два албума на групата. Резултатът е "грандиозен", допълва ударникът. Преценете сами:

 

още за:

Anthrax


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 18.11.2015 09:50:37 отговори + 1 4
Не я разбирам честно. На тези статуи Антракс ли са. Те ли са кралете? На какво са крале? Този в ляво Скот Ян ли е? Тези хора отдолу феновете ли са? Защо кралете държат тия жезли с обърнати пентаграми? Антракс никога не са се заигравали със сатанизма и не са били блек. Тоя пентаграм защо е с чертичка по средата? Това две преплетени букви "А" ли са?... Нищо не ми говори на мен тая обложка.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нещото 18.11.2015 11:21:07 + 5 1
Обложката е доста добра и в нея не виждам нищо неясно. Статуите са на музикантите и тази в ляво наистина е на Скот Ян. "Обърнатите пентаграми" всъщност са логото на Antrax, което няма нищо общо със сатанизма или блек метъла. Скот Ян дори има такава "обърната пентаграма" татуирана на ръката.
Създанията които протягат ръце към тях са фенове, а реално обложката на новия албум свързва обложките на предходните два - "We've Come for You All" и "Worship Music" в които присъстват много сходни изображения.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дайви Мъсти 18.11.2015 13:55:40 + 2 1
брех тез фенове кат некви зомбита Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".