ANTHRAX пуснаха лирик-видео към "Breathing Lightning"

25 фев 2016, 14:56 ч. 625 / 5 1
пред./следв.

   ANTHRAX ще издадат новия си албум "For All Kings" утре, 26 февруари, чрез "Nuclear Blast". Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. През миналия месец групата пусна онлайн песента от бъдещия диск "Breathing Lightning". Сега, по-долу, може да гледате и официалното лирик-видео към нея:

 

 

още за:

Anthrax


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 26.02.2016 09:28:23 отговори + 1 0
Това ли е Антракс? Човек ако не е слушал старите им неща ще придобие доста погрешна представа за стила на тази група. Това дори отдалеч не намирисва на траш. Всъщност Антракс винаги си е била измислена траш група с глем вокалист. На нейно място в голямата четворка спокойно може да влезе Тестамент и ще бъде по-справедливо. Но,... вий си знаете.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".