ANTHRAX ще запишат концерта си в Лондон за бъдещо DVD

14 мар 2012, 09:43 ч. 273 / 6 4
пред./следв.
ANTHRAX обявиха намерението си да запишат концерта си на 15 март в "O2 Islington Academy", Лондон, Великобритания за предстоящо DVD. Билетите за събитието за вече напълно разпродадени, така че групата ще има чудесни условия за филмиране на шоуто.

още за:

Anthrax


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.03.2012 02:04:43 отговори + 0 0
ехх,ако можеше да е с 1 ден по-рано концерта,щях да го посетя,вчера се прибрах от Лондон... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.03.2012 00:57:38 отговори + 0 0
И кво като са обикаляли из Южна Америка..Да не би там публиката да е най-добра? Няма по-добра или по-лоша публика. Щом хората пълнят стадионите- това говори само за себе си. Антракс са ууууникална група, могат да правят квото им е кеф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

! 14.03.2012 13:23:50 отговори + 0 0
Вярно бе, Нюстед! Как не се сетиха да питат теб къде е най-добре да си запишат ДВД-то Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 14.03.2012 12:02:58 отговори + 0 0
много се кефа на Anthrax, но решението да запишат ДВД в Лондон е малоумно, при положение че миналата година обикаляха из Южна Америка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".