ANTHRAX започнаха записите за новия си албум, вижте видео

6 ное 2008, 07:38 ч. 214 / 6 4
пред./следв.
ANTHRAX са влезли в студио в Чикаго, за да започнат записите на новия си албум с временно заглавие "Worship Music". В Европа дискът може да се очаква през месец май от "Nuclear Blast Records". Групата ще запише 13 нови авторски парчета и поне четири кавъра, в т. ч. "Brain Of J" (PEARL JAM), "Big Eyes" (CHEAP TRICK), "New Noise" (THE REFUSED) и "Running Down A Dream" (TOM PETTY). Имената на някои от песните в предстоящата творба са "Down Goes The Sun", "Face with No Name", "The Devil You Know" и "Earth On Hell". Продуцент на диска е китаристът на групата Rob Caggiano (CRADLE OF FILTH, BLEEDING THROUGH, CHTHONIC, SAHG), а миксирането ще бъде поверено на Joe Barresi (TOOL, QUEENS OF THE STONE AGE, SATYRICON). По-долу може да гледате кадри от пребиваването на ANTHRAX в студиото:

още за:

Anthrax


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.11.2008 08:52:42 отговори + 0 0
бяха ми много любима група навремето и страшно ме е яд,че онзи концерт не станА...но откакто се събраха пак с Джоуи станаха жалки, а пък с тозе новия вокал хич и не ми се мисли (Джон Буш е супер як вокал, защо се раделиха с него те си знаят...) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 7.11.2008 08:48:43 отговори + 0 0
трябва ли като слушаш някоя група да и се радваме и на простотиите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2008 16:26:04 отговори + 0 0
Американска му работа - пица, еврейски напитки, говорене на щуротии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 6.11.2008 09:27:02 отговори + 0 0
Айде чакаме ги...и без това са ни длъжници с един концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".