ANTHRAX започват да пишат материал за нов албум

16 сеп 2013, 15:43 ч. 302 / 13 3
пред./следв.
ANTHRAX официално започнаха процеса по писане на материал за следващия си студиен албум, който се планира да излезе през 2014 г. По-долу може да видите и първата официална снимка на новия състав на групата с китариста Jon Donais (SHADOWS FALL).
ANTHRAX band

още за:

Anthrax


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Голъм 17.09.2013 16:55:29 отговори + 0 0
Една от малкото банди, които ме радват искрено в последно време!Сигурен съм, че пак ще изкарат нещо много добро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.09.2013 10:34:56 отговори + 0 0
Започнали са отново да изглеждат като метъл банда. Доно да просвирят пак и траш!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2013 16:14:10 отговори + 0 0
Душици весели Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".