ANTIMATTER с нов концерт в София на 22 март 2019 г.

9 окт 2018, 07:57 ч. 1137 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Три години след като очарова българската публика за втори път, нашият добър приятел от Великобритания Mick Moss се завръща в България за концерт с групата си Antimatter.

Mick Moss идва за нова емоционална среща с феновете си у нас на 22 март 2019г. Шоуто отново ще се състои в клуб „Live & Loud“ и вероятно отново ще се превърне в среща на приятели, които се чувстват по един и същ начин спрямо света и изкуството и са готови да говорят за мрака и меланхолията като част от усещането за живот.

Като искрен и отворен композитор и музикант Mick Moss винаги е откровен сам със себе си пред огледалото на собствената си музика, а оттам и пред публиката.

В новия албум на Antimatter „Black Market Enlightenment“, по който е работено 18 месеца и предстои да излезе на 9 ноември 2018г., той разкрива тъмен период от живота си, изпълнен със злоупотреба със субстанции, вглеждане надълбоко в себе си и съмнение в собственото съществувание. Именно „Black Market Enlightenment“ ще бъде представен на концерта тук, като в сет листа ще бъдат включени и вече познати песни от предните 6 студиини албума на бандата.

Новият диск вече може да бъде поръчан с предварителна заявка на https://antimatter.bigcartel.com/

А докато чакате да го чуете се потопете в неговата атмосфера с премиерното видео от него, което е към песента „The Third Arm“ - https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wrl8AfrgpW0

И така - датата на шоуто е 22-ри март, мястото е клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8). Билети на предварителна продажба можете да закупите от ETicketsMall. До 21-ви октомври включително билетите са на промоционална цена от 22 лв., а след това ще са по 26 лв. В деня на събитието (ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

 

antimatter poster

още за:

AntimatterLive & Loud


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".