ANVIL имат "написан и записан" цял нов албум

13 юни 2009, 22:42 ч. 270 / 5 6
пред./следв.
ANVIL, които тази вечер ще свирят на фестивала "Download", 27 години след първото си участие на същото място (Донингтън) през 1982-ра на тогавашния "Monsters of Rock", са разкрили в интервю, че имат "написан и записан" нов албум. Заглавието на творбата е "Juggernaut Of Justice", но засега не е ясна датата на нейното издаване.

още за:

Anvil


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bateharo 15.06.2009 15:18:45 отговори + 0 0
Концертът им в София беше култов-с невероятна клубна атмосфера, зверски хедбенгинг и тотално раздаване на групата(въпреки малкото публика).Чакаме с нетърпение албума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 14.06.2009 21:33:27 отговори + 0 0
Anvil е канон. Невероятна банда. Яд ме е, че пропуснах концерта им тук. Дано пак дойдат някой ден. Пожелавам им всичко най-хубаво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 14.06.2009 14:40:58 отговори + 0 0
Съгласен съм с вас!!!Като идваха в БГ ги гледах,но имаше срамно малко хора!!!А това е уникална банда!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Миле 14.06.2009 11:25:03 отговори + 0 0
Бай Липс е от най - великите и непризнатите . Без Anvil нямаше да има ни траш ни спийд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 14.06.2009 10:19:39 отговори + 0 0
ей ,онзи ден си намерих най-великия им албум Forget In Fire 1983 на плоча,тъй като това е единствения им албум,който май не е излизал на диск.и аз като баща ти съм израсъл и с тяхната музика и с музиката на много други велики групи.Енвил никога не са били втора ръка група,напротив винаги са давани от всички като еталон.те нямат нищо слабо.наскоро излезе и филм за тях,а на първия концерт на Дистракшън в София Шмаер представи барабаниста си като "мистър Роб Рейнър".очаквам от Енвил поредния урок по МЕТАЛ,между другото към сегашните групи имат една песен-укор:Metal Mastrubation.в заключение казвам:на D.S.V.баща му е голям пич!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


D.S.V. 14.06.2009 09:33:43 отговори + 0 0
най-сетне съдбата реши да помогне на тази забравена група,баща ми има техни касетки и според това което съм чул разбирам че са много талантлива група,жалко само че не са млади ... но по-добре късно отколкото никога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".