ANVIL ще бъдат съпорт на европейското турне на DIRKSCHNEIDER

11 ное 2015, 10:59 ч. 1028 / 8 2
пред./следв.

   Канадските хеви метъл ветерани ANVIL ще бъдат съпорт на европейската част от турнето на DIRKSCHNEIDER - обиколката, чрез която емблематичният вокалист Udo Dirkschneider "ще затвори главата" ACCEPT завинаги. Както вече ви съобщихме, след края на световното "Back To The Roots Tour 2016" на концертите на U.D.O. вече няма да бъдат изпълнявани песни на ACCEPT. Към този момент са обявени по няколко дати за някои отделни държави на Стария континент, сред които Швеция, Норвегия и Чехия. От тях шоуто в Острава на 25 март е вече разпродадено.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Йорк Фишер 11.11.2015 13:36:15 отговори + 0 5
Добре,че през декември,ще има концерт на АССЕРТ,иначе България си е шеста глуха, за мероприятия,като DIRKSCHNEIDER! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боби Фишер 11.11.2015 15:22:21 + 4 0
И каква е разликата между турнета на УДО и Диркшнайдер? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".