ANVIL влизат в студио в Германия днес

10 авг 2021, 11:06 ч. 425 / 5 0
пред./следв.

   Канадските метъл ветерани ANVIL влизат в студио в Германия днес, 10 август, за да започнат записи за 19-ия си дългосвирещ албум.

   Новината идва около година и половина след издаването на актуалния диск на групата "Legal at Last", който се появи на музикалния пазар през февруари 2020-а. Бъдещата творба вероятно ще излезе догодина. Фронтменът Steve "Lips" Kudlow коментира, че музикантите се радват, че са се върнали отново в Европа. "Legal at Last" бе записан също в Германия, по-точно в студио "Soundlodge" в град Раудерфен.

 

anvil

още за:

Anvil


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".