APEMEN с нова песен всеки месец, първата излиза днес

28 мар 2014, 10:43 ч. 338 / 10 1
пред./следв.

   Инди-електро триото APEMEN днес издава първият си независим сингъл "Up Is the New Bottom". Бандата ще гостува в радио "Z-Rock", където в 16:20 ч. песента ще бъде завъртяна ексклузивно от Красимир Москов.


   "Всеки последен петък от месеца ще пускаме по едно парче", казват APEMEN. Групата е готова да издаде по едно парче на месец през следващите четири, а през септември можем да очакваме EP.

   "Up Is the New Bottom" е истинският дебют за нас", добавят APEMEN. "През последната година имахме няколко прояви, но реално от днес сме готови да стартираме”, споделят от колектива, който за първи път се появи с парчето "Chemical Shock", бонус трак в албума на GRAVITY CO. "Lost Satellite". 


   "Ще предложим парчетата за радио ротация, но огромното ни желание е да наберем фенове в нета. В по-смелите ни мечти сме част от мини-общество със сходна естетика и модерен поглед", споделя инди проектът.

   APEMEN самостоятелно композират и продуцират музиката си. "Разбира се търсим помощ и от приятели в други аспекти от съществуването ни", информират те. Такава помощ идва от Николай Бакалов (NICKNAME), в чието студио "Remix Entertainment" записват вокали и смесват материала си.

   "Up Is the New Bottom" ще се завърти и в онлайн профилите на APEMEN от 18:00 ч. тази вечер

 

още за:

Apemen


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


мискин 28.03.2014 10:52:41 отговори + 0 0
Палец долу, защото са маскирани поп-аджии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".