APOCALYPTICA с нова дата на концерта си в Пловдив (3 септември) и специални гости SOLSTAFIR

22 фев 2022, 11:31 ч. 1260 / 8 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

EventEase представя:

Solstafir ще са специални гости на концерта на Apocalyptica в България. Шоуто е с нова дата - 3 септември 2022 г.

Концертът на финландските метъл челисти Apocalyptica в Пловдив ще се състои на 3 септември 2022 г. в Летния театър в града. Промяната на датата се налага поради появил се неотложен ангажимент на Apocalyptica в САЩ в средата на месец септември 2022 г.

Със смяната на датата на провеждане на събитието идва и супер новината за специалните гости на събитието. Това е пост-метъл формацията от Исландия Solstafir! Те идват по покана на EvenTease за ексклузивно шоу у нас, без да имат планирани други участия в региона, освен в Пловдив и Букурещ. Работихме усилено, за да предложим нещо повече на българските фенове и с радост ви представяме подновения афиш на събитието - Apocalyptica със специален гост Solstafir!
Solstafir са смели експериментатори с уникален стил, променящ се през годините и разпознаваемо звучене, с което си заслужиха специално място в съвременната метъл сцена.

Групата притежава ярки идентичност и излъчване, с което се откроява от общия поток и трудно носи на стилови етикети.
През ноември 2020 г. исландците издадоха чрез Season of Mist седмия си студиен албум, озаглавен Endless Twilight of Codependent Love. Песни от него, както и класически пиеси на бандата, ще бъдат включени в дългия над един час сет на изпълнението им в Пловдив.

С фино чувство за музициране, групата обогатява меланхоличния пост-метъл с мелодии, с които рисува експресионистични силно въздействащи музикални картини с китарни линии, смразяващи със студенината на северния метъл.

Вече закупените билети за концерта на Apocalyptica са валидни за новата дата без нужда от презаверка. Всеки, който има закупен би-лет за дата 16 септември и няма възможност да посети концерта на новата дата, ще може да върне билета си и сумата по него ще му бъде възстановена. Нужно е да се изпрати мейл с копие на билета на pr@eventease.org до 31 март 2022 г.

Билети за концерта на Apocalyptica със специалното участие на Sol-stafir се продават онлайн на https://bit.ly/ApocalypticaPlovdiv2022 и с наложен платеж по куриер чрез заявка на 0886 33 33 67, а цената им остава същата до края на месец март 2022.

 

apocalyptica



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal Pro 22.02.2022 21:43:53 отговори + 1 5
Точно когато всички са на почивка или море! За жалост ще пропусна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 22.02.2022 22:38:31 + 7 0
Викаш, от 15 май до 15 септември никакви концерти, щото всички са на море точно... През зимата пък всички са на ски точно, изобщо най-добре си е тубата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Robbed 22.02.2022 17:31:23 отговори + 0 6
Жалко за Solstafir! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 22.02.2022 13:12:50 отговори + 4 2
От Античния в летния? Не! Мерси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".