ARCH ENEMY издават нов сингъл и компилация с кавъри

20 ное 2018, 19:08 ч. 841 / 3 12
пред./следв.

   Мелодичните детметъли ARCH ENEMY ще издадат нов сингъл в ограничен тираж на 7 декември. Той ще носи името "Reason to Believe" и ще включва, освен заглавното парче, и кавъра на Tears For Fears "Shout" като Б-страна. Сингълът ще се разпространява дигитално и на 7-инчов цветен винил.

   В други новини, на 18 януари 2019 г. ще излезе и компилация с кавъри на ARCH ENEMY, която ще включва преработки на чужди песни, записани от бандата през годините. Сборният диск ще носи името "Covered in Blood". По-долу може да видите обложката. Предстои да бъдат разпространени и повече подробности.

 

още за:

Arch Enemy


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Голиат 21.11.2018 09:08:49 отговори + 10 1
Георги и Язе - някой от Вас Чичо Том Angelripper ли е? Ако не - не вАжите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 21.11.2018 10:41:26 + 2 4
Докато под статиите има секция с "коментари", важим. Много сте смешни всичките, които не търпите критика и я контрирате с аргументи и коментари от рода "научи се да свириш като тях, тогава плюй", "ако не си Х, значи не важиш". Истината си една - тая бандичка си замина. Язък за титаничния потенциал на всички петима членове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 21.11.2018 11:17:38 + 4 1
Важите ама друг път
Не сме били търпели критика. Сериозно ли?
Аз някой от бандата ли съм?
И смешните подмятания "това не е", "тези не стават" и подобни откога станаха критика, бе смешко?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 21.11.2018 11:40:32 + 4 6
Откакто има по-качествени банди и хора с отворено съзнание. Тази банда в момента е единствено комерсиална и бълва кухи хитове. Нито предлага нещо ново, нито нещо качествено. Метъл и рок музиката отдавна са претърпели сериозна еволюция и развитие за да продължавам да се занимавам с посредствени бандички. АЕ вече не стават. След като съм пътувал хиляди мили и съм стоял в чужди държави за броени часове само да ги гледам на живо, след като ме снимат в официалните си видеоклипове и съм ги спонсорирал чрез покупки на албуми и мърчъндаиз, мението ми вАжи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 21.11.2018 14:29:35 + 5 1
Чуваш ли се? Имало по-добри групи от тях. Значи трябва да са най-добрата банда, за да не ги "критикуваш"
Нали се сещаш, че към един момент такава е само една банда в "твоя свят". Значи всички други не стават, не са метъл, свирят рок с комерсиални рифове и т.н.


Колко пари си им бил дал няма значение в случая. Участва ли в избора на нова вокалка? Как така са я избрали без да те питат тебе толкова важния.

Или пък тебе да питат каква музика да правят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 21.11.2018 15:32:22 + 1 2
Не съм сигурен дали осмисляш какво пиша.
Не трябва да са най-добрата за да не ги критикувам, нито са еднствената банда, която слушам и със сигурност в моя свят няма една-едиствена банда/ изпълнител - аз обичам разнообразието.
Музиката, както и целият свят въобще, се развиват и променят. Специално метълът претърпя сериозни промени през последните 15-20 години - изпълнителите станаха по-обазовани, опитни и осъзнати, музиката им по-изразителна и сложна, а с тях и феновете повишиха културата и изисквавнията си. Нароиха се безброй изпълнители с уникални идеи и възприятия за изкуството и в същото време готините от вчера вече нямат почва днес, поради простия факт, че не предлагат нищо интересно - учебникарски пример са Бодъм.
Новата вокалка никога не ми е пречила - прегърнах промяната преди да чуя новата музика с нея. Това, което дразни е, че този безумен потенциал не се използва - и петимата музиканти, както споменах, са с изключителни заложби и едиственото, което правят е да забиват посредствени рифчета и незапомнящи се песнички. На всичкото отгоре, това се повтаря вече за поредна година и пореден албум. Силно се надявах да приключат с ученическо-тийнейджърски лиготийки и хленчения, ама нема да ме огрее. Така или иначе вече няма значение - ще се потопя в океана от качествена и зряла музика и ви оставям да си хленчете на спокойствие.
Покрай тъпунгерите и аз излязох дебил, задето отговарям на недорасли коментари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FlyingWhale 21.11.2018 09:00:20 отговори + 9 0
Що сега какво свирят, кънтри ли?
Екстра са си Мишо Амот, Жеко Лумис, Данката Ерландсон и Алиса. Прекалено много талант на едно място, даже.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 21.11.2018 09:43:24 + 1 6
Добре, че е Аиша там да го разреди малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 21.11.2018 10:43:26 + 1 4
Сега свирят посредсвено рокче с рециклирани рифчета. Всичките им нови албуми се базират на една и съща концепция - тежък риф, мелодичен припев, хармонизирана мелодийка и мелодично солце. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 21.11.2018 06:33:22 отговори + 3 5
Свириха, когато Йохан беше с тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стрелчата 22.11.2018 09:37:57 + 0 0
Точно така, и Анжела беше айляк ама откакто Йохан го няма вървят смо надолу.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 20.11.2018 22:00:04 отговори + 3 9
Тия едно време свириха метъл. Жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".