ARCH ENEMY споделят във "Фрактура" за какво най-често лъжат музикантите

27 юни 2014, 11:32 ч. 420 / 7 0
пред./следв.

   На 29 юни ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на WITHIN TEMPTATION, CARNIFEX, URIAH HEEP и BODY COUNT.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанaт ARCH ENEMY и ще бъдат излъчен репортаж от шоуто им в България. В интервюто бандата признава, че феновете им подаряват умрели животни и човешки кости, кой какви музиканти е имитирал пред огледалото в детските си години и какво искат да научат за местата, на които ходят да свирят. Ще бъде представено новото DVD нa Rob Zombie и ще бъде припомнено какво казаха ATROCITY за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с TWISTED SISTER, а класическата песен ще бъде на TOTO. Клипове и концертни песни на THE OFFSPRING, SEPULTURA, 30 SECONDS TO MARS, RAGE, MERCENARY, KATAKLYSM, THE WINERY DOGS и WHITECHAPEL също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".