Арестуваха I KILLED THE PROM QUEEN в Малайзия

16 ное 2015, 15:03 ч. 594 / 1 2
пред./следв.

   "Sky News" съобщава, че австралийската метълкор банда I KILLED THE PROM QUEEN е била задържана от имиграционните власти в Малайзия, след като през изминалия уикенд е изнесла концерти без необходимите разрешителни. Музикантите са за два концерта в страната, които са част от тяхното турне в Югоизточна Азия. Директорът на имиграционния отдел в Малайзия е изразил надежда, че групата ще може да бъде депортирана обратно в родината си бързо, за да не бъде предизвикан скандал. Членове на I KILLED THE PROM QUEEN са успели да установят връзка с външния свят чрез социалните мрежи и са разказали, че е било странно как някои от представителите на властта са им поискали автографи като техни фенове, но въпреки това са затворили бандата в ареста.

 

i killed the prom queen



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 17.11.2015 10:35:03 отговори + 1 1
Малайзия е мюсюлманска държава. А мюсюлманите мразят метъла. Доказаха го напоследък...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Giggles 17.11.2015 03:44:41 отговори + 2 2
Не виждам какво се учидват. За тамошните тези миндилчета са просто едни ходещи, оцветени в мастило мръвки в сладко-кисел сос
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".