Арестуваха известния френски художник на метъл обложкти JP Fournier за убийството на баща му

4 апр 2020, 11:09 ч. 2894 / 7 3
пред./следв.

   Според съобщение във френската преса, известният френски художник на обложки на метъл албуми Jean-Pascal "JP" Fournier е бил арестуван в четвъртък, 2 март, с обвинението, че е убил 80-годишния си баща Jean-Paul Fournier. Жертвата е намерена разчленена и простреляна със стрела в главата.

   Полицията е открила ужасяващата сцена в сряда, след като е получен сигнал от роднини на семейството. На следващия ден заподозреният извършител се е опитал да се самоубие като скочи от мост в предградията на Гренобъл. 48-годишният художник обаче е арестуван невредим и закаран в полицейски участък. В момента престъплението се разследва.

   В биографията на сайта си J.P. Fournier пише, че е започнал да рисува още преди да се научи да ходи. Той е автор на над 200 обложки на албуми, сред които "The Metal Opera" на AVANTASIA, "Valley of the Damned" на DRAGONFORCE, "The Savage Poetry" на EDGUY и мн. др. В интервю от 2019 г. художникът казва, че е много трудно да живее от изкуството си. Дори за известен и търсен творец, това е почти невъзможно. Самият той се е отказал да се опитва още преди няколко години.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хмм 4.04.2020 12:13:37 отговори + 15 3
Този очевидно е елек. Къде е анти елек да каже, че само емотата се депресират и не са наред? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хмм 4.04.2020 17:28:49 + 5 1
анти терлик разбира се, то как да не ги обърка човек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 4.04.2020 21:26:52 + 3 9
А нее,със ******* хеви рок фенчета не искам да ме бъркате.Особено такива,които и стиловетe не знаят като терлика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".