Arjen Lucassen и Tobias Sammet правят кавър на Alice Cooper

21 мар 2008, 07:46 ч. 311 / 5 3
пред./следв.
Новите албуми на AYREON и AVANTASIA - "01011001" (ревю) и "The Scarecrow" (ревю) излязоха приблизително по едно и също време - през януари 2008 г. Музикалната преса по цял свят използва това, за да вкара двамата лидери на проектите Arjen Lucassen и Tobias Sammet в мним "двубой" и се заговори за някаква конкуренция между тях, а всеки от музикантите бе принудени да коментира албума на другия в безбройни интервюта. Оказва се, че взаимна омраза между Arjen и Tobias наистина има, но от малко по-различно естество. Когато холандецът е разбрал, че немския му колега е успял да си осигури гостуване в албума на любимеца му Alice Cooper, Arjen буквално е подивял и дори е изпратил гневен имейл до Tobias. За щастие, Sammet не го е получил, но пък се оказва, че той от години е завиждал страшно на Lucassen за предишно участие на Bruce Dickinson в албум на AYREON.
   В крайна сметка, резултатът е, че двамата са решили да направят съвместен кавър на песента на Alice Cooper "Elected" от 1973 г., въпреки взаимната си "омраза". Парчето ще се появи в EP на AYREON, което "InsideOut Music"/"SPV" ще издадат на 28 април. Освен "Elected", то ще съдържа и три акустични изпълнения на живо - "E=mc2", "Ride the Comet" и "Human Equation".


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodom 21.03.2008 13:51:50 отговори + 0 0
ужас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 21.03.2008 11:20:38 отговори + 0 0
Нали знаете, между гения и лудостта има една крачка...а може би дори и нея я няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 21.03.2008 10:54:32 отговори + 0 0
Шантава работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".