Arjen Lucassen признава във "Фрактура", че от стрес си е загубил обонянието

10 апр 2015, 11:45 ч. 539 / 7 1
пред./следв.

   На 12 април ("Диема ТВ, 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на MOONSPELL, THE GENTLE STORM, THERAPY? и SICK OF IT ALL.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Arjen Lucassen (AYREON, THE GENTLE STORM) и ще бъде представено новото концертно DVD на SOILWORK. В интервюто холандският мултиинструменталист споделя какво би го засегнало относно музиката му, защо би позволил хип-хоп артист да ремиксира албумите му и кое е най-голямото му постижение извън музиката. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaха SEPULTURA при последното си гостуване в България.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с IRON MAIDEN, CREMATORY ще правят кавър на SISTERS OF MERCY, а класическата песен ще бъде нa DREAM THEATER. Клипове и концертни песни на WHITESNAKE, DEEZ NUTS, PAPA ROACH, JANE'S ADDICTION, BRING ME THE HORIZON, BEHEMOTH и APOCALYPTICA също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".




Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sampo 10.04.2015 12:06:00 отговори + 1 3
Този е баси и върлината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".