ARTILLERY определиха работно заглавие на новия си албум

14 сеп 2010, 18:01 ч. 226 / 5 0
пред./следв.
Датските траш метъл ветерани ARTILLERY определиха "6" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 21 март 2011 г. от "Metal Mind Productions". Записите за творбата започват на 29 ноември с продуцент Soren Andersen (китарист в соло бандата на Oliver Weers). Ще бъдат записани 11 песни, заглавията на някои от които са: "Ain't Giving In", "Concealed In The Dark", "If Only Death Was An Illusion", "Monster" и "Warrior Blood". Дискът ще се появи в поне три различни формата, всеки от тях - с не по-малко от четири бонус-трака: "The Eternal War", "Show Your Hate", "The Almighty" (презаписани композиции от дебюта "Fear Of Tomorrow") и "Computer God" (кавър на BLACK SABBATH).

още за:

Artillery


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".