AS I LAY DYING избраха продуцент за предстоящия си албум

17 апр 2012, 03:52 ч. 120 / 2 2
пред./следв.
AS I LAY DYING, които гостуваха в България през ноември 2011 г. като съпорт на шведите AMON AMARTH, избраха Bill Stevenson за предстоящия си нов албум. Stevenson е свирил на барабани в DESCENDENTS и BLACK FLAG, а като продуцент е работил с RISE AGAINST, NOFX, PROPAGANDHI, THE CASUALTIES, ANTI-FLAG и мн. др. По план AS I LAY DYING ще влязат в студио в началото на месец май. Дискът ще излезе на пазара към края на годината чрез "Metal Blade Records".
AS I LAY DYING


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.04.2012 13:06:09 отговори + 0 0
as i lay Crying, waaa-Waaaa-WAAAA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.04.2012 11:00:32 отговори + 0 0
Rise Against, Anti-Flag... да не вземе да вкара някво пънк-рок звучене само Много харесвам и Rise Against, но си предпочитам AILD без прекалено много експерименти в звука ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".