AS I LAY DYING обясняват колко струва да си съпорт банда във "Фрактура"

9 дек 2011, 08:37 ч. 260 / 1 7
пред./следв.
На 11 декември ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на KAMELOT, SEVI, BRIGHT SIGHT и BRING ME THE HORIZON. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Александър Василев, който ще говори за предстоящия трибют концерт в памет на Chuck Schuldiner. Ще бъде излъчено интервю с AS I LAY DYING, в което те разкриват, че често съпорт групите по турнетата си плащат, за да участват в тях, както и две песни от концерта им в България. Ще бъде представено новото DVD на Jonathan Davis от KORN и ще бъде припомнено какво каза Greg Mackintosh от PARADISE LOST за родните си фенове. Клипове и концертни песни на MEGADETH, LED ZEPPELIN, CRADLE OF FILTH, AMORPHIS, VALLENFYRE, RAMMSTEIN, BLACK COUNTRY COMMUNION, DOWNSLOT и DEATHSTARS също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".
Vasko, AS I LAY DYING
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.12.2011 19:46:54 отговори + 0 0
@ Blitz - ТОЧНО ТАКА, БРАТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blitz 10.12.2011 03:45:00 отговори + 0 0
Тим от AILD да не се обяснява много-много, а да отива да записва следващия AUSTRIAN DEATH MACHINE. Няма какво да си губи времето с тия нубове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 19:08:23 отговори + 0 0
ами плащат си много ясно хахаха кой не си плаща??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivanos 9.12.2011 15:59:19 отговори + 0 0
Без да искате сте написали фамилията на JD в оригинал, както е според шотландското му потекло Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dajdsotih 9.12.2011 15:58:52 отговори + 0 0
Към редакторите на сайта - "Ще бъде излъчено интервю с AS I LAY DYING, в което те разкриват, че често съпорт групите по турнетата си плащат, за да участват в тях, както и две песни от концерта им в България." - ако правилно разбирам български език, от това изречение става ясно, че As I Lay Daying ще разкрият, че съпорт групите си плащат, а също и че ще разкрият две песни от концерта си. НЕ разбирам обаче за какво трябва да ги разкриват тия две песни - да не би да са били скрити някъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.12.2011 10:57:45 отговори + 0 0
Копи от профила на Катинчарката във facebook преди няколко дни:

Vasko Katincharov
Nick Hipa (As I Lay Dying)
"Младите банди в Америка си плащат, за да бъдат подряващи. За пример ще дам нас самите, когато свирихме на фестивала Озфест през 2005-та. Младите групи плащаха по 75 хил. долара всяка, за да свирят на втората сцена. Редуваха се коя кога ще свири от 8 вечерта до 1 през нощта. Причината да си плащат е, че и самите групи и лейбълите определят това като инвестиция. Ако една млада група тръгне сама на клубно турне най-много да събере по 300-400 човека на вечер. И то ако е наистина добра. Ако обаче свириш на Озфест тогава те гледат между 10 и 20 хил. човека. Да дадеш пари да те видят много хора е добра инвестиция в бъдещето на една банда".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

`max 9.12.2011 08:46:17 отговори + 0 0
Не съм сигурен, че Александър Василев ще се зарадва от факта, че е "която". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".