AS LIONS издават дългосвирещ дебют през януари

18 ное 2016, 17:27 ч. 355 / 1 0
пред./следв.

   AS LIONS е британска хард рок група, в която като вокалист участва синът на фронтмена на IRON MAIDEN Bruce Dickinson - Austin Dickinson. Бандата издаде дебютното си EP "Aftermath" на 14 октомври. На 20 януари 2017 г. ще се появи и първият дългосвирещ албум на бандата. Той ще се казва "Selfish Age". Продуценти на творбата са David Bendeth (OF MICE & MEN, PARAMORE, BRING ME THE HORIZON) и Kane Churko (FIVE FINGER DEATH PUNCH, DISTURBED, IN THIS MOMENT). По-долу ще намерите списъка с песни, тийзър и обложката на бъдещия диск:

01. Aftermath
02. The Suffering
03. Bury My Dead
04. Deathless
05. Selfish Age
06. White Flags
07. Pieces
08. World On Fire
09. One By One
10. The Fall
11. The Great Escape

 

 

още за:

As Lions


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".