AS ORCHIDS WITHER ще свирят с AUGUST BURNS RED на концерта им в София

25 яну 2017, 16:01 ч. 575 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Американската техникъл метълкор формация AUGUST BURNS RED избраха за свой съпорт As Orchids Wither за концерта си в София в столичния клуб "Mixtape 5", на 14 август това лято.

AS ORCHIDS WITHER е група сформирана в началото на 2014. Имат издадено EP и сплит CD с 8m/s от Хасково. Свирили са във повечето големи градове в България, а през 2015-а са съпорт за Carnifex заедно с Redound от София. През 2016-а правят дебют на гръцка сцена на промото на Embrace The Paradox от Солун.

Напомняме, че AUGUST BURNS RED беше номинирана през декември миналата година на световните „Награди Грами 2016”, в категорията за „Най – добро метъл изпълнение” с песента си „identity”, редом с SLIPKNOT, LAMB OF GOD, SEVENDUST и обявените по - късно за победители - GHOST.

Билети се продават ексклузивно в мрежата на ticketlogic.bg, www.bilet.bg или The Wrong Bar в София. “Early Bird” билетите се разпродадоха още преди повече от месец. Билетът струват 30лв, като в деня на концерта и на място ще е 35лв.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".