ASESINO на Dino Cazares се готвят да влязат в студио

4 яну 2013, 01:37 ч. 235 / 6 3
пред./следв.
ASESINO - дет метъл/грайндкор проектът с участието на китариста Dino Cazares (FEAR FACTORY/DIVINE HERESY) и басиста/вокалист Tony Campos (екс-STATIC-X) - се подготвя да влезе в студио за записи на третия си албум "La Segunda Venida" (Второто пришествие). Планира се дискът да излезе към края на 2013 г. чрез "Odio Records".
Asesino


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


crowbituarity 4.01.2013 21:07:16 отговори + 0 0
не че е толкова важно, ама той Кампос и с Министри беше по едно време (включително и в БГ), в Пронг мисля, че е също в момента..
Абе всъщност Асесино е психария, нямат слабо парче!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DonkeyCock 4.01.2013 16:34:08 отговори + 0 0
Asesino е най-якия проект на Cazares за мен, а последния албум Cristo Satanico е мега як!!! Предполагам и сега няма да разочароват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 4.01.2013 01:59:48 отговори + 0 0
Кампос освен, че е свирил в Статик-Х, е и настоящ басист на Соулфлай, така че можете и това да напишете в скобичките след името му Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".