ASHES OF ARES на Matt Barlow с концерт в София на 8 юни

13 апр 2023, 11:36 ч. 1132 / 11 10
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ASHES OF ARES на Matt Barlow с концерт на 8 юни

Мат Барлоу за първи път у нас!

BGTSC представя: концерта на ASHES OF ARES, който ще се състои на 8 юни 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape 5.

ASHES OF ARES са пауър метъл банда създадена преди 10 години от бившите колеги в ICED EARTH певецът Мат Барлоу (Маtt Barlow) и басиста Фреди Видалес (Freddie Vidales), и барабаниста Ван Уилямс (Nevermore, Ghost Ship Octavius, Pure Sweet Hell, сега Liege Lord). Групата има три дългосвирещи албума и едно ЕР зад гърба си, а у нас пристигат за първи път, за да представят последният от тях, озаглавен „Emperors And Fools“. Разбира се, ще има и изненади. Първата е, че ще чуем любими песни на ICED EARTH, изпълнявани и изпълнени от легендарния Мат Барлоу! Друга голяма изненада е, че ASHES OF ARES ще бъдат придружени от друг велик музикант Кели Конлън (Kelly Conlon). Същият, който изсвири бас партиите в легендарния албум на DEATH "Symbolic", а след това се присъедини към Monstrosity...

В заключение, ASHES OF ARES идват у нас със страхотния си нов албум, с двама бивши членове на ICED EARTH и бивш член на DEATH! Предстои ни емоционална вечер, която ще ни разходи във времето и завърши на 8 юни 2023 година.
Предстои ни много „тежко“ и вълнуващо лято! Предупредени сте!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

До 18 април, включително, цените на билетите ще са 30 лева! След това и до деня на концерта ще са по 35. В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място входът ще струва 45 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

ashes of ares poster

ashes of ares



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RavenWing 18.04.2023 00:27:03 отговори + 9 1
Ебаси яката новина!

За мен лично Матт е в топ 5 на най-силните вокалисти в метъла за всички времена, и никога не съм имал възможността да го гледам на живо - реалност, която на 8-ми юни, живи и здрави, обезателно ще гледам да променя.

А това, че ще изпълняват парчета на Айсд е тоталната лудница, нямам търпение m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*** 13.04.2023 23:55:55 отговори + 4 0
Изключително приятна изненада! По възможност ще присъствам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 13.04.2023 14:55:48 отговори + 10 1
Ей това е яко. За разлика от всички, които идват за енти път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влади 13.04.2023 14:20:23 отговори + 4 2
MixTape има добра акустика и няма проблеми със звука. Joy Station също не е лошо място - примерно Draconian и подгряващите Deadscape направиха страхотен концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 13.04.2023 13:20:32 отговори + 12 0
Супер новина! Един от любимите ми певци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


иха 13.04.2023 12:40:54 отговори + 10 2
По-добрия Iced Earth в момента Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Защо 13.04.2023 12:30:55 отговори + 4 9
Защо пак в тази дупка Миxtape? Ужасно осветление и звук. Joy Station е 100 пъти по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 13.04.2023 13:45:03 + 5 6
В Микса стават най-добрите концерти! Звука е отличен, а светлината е повече от достатъчна!

Жой Стейшън е дискотека в Чалга Таун! Запомнете го и спрете с глупостите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Защо 13.04.2023 14:30:17 + 3 1
Mosher, нямам такива наблюдения. На EVERGREY и SOEN осветлението беше КОШМАР. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 13.04.2023 17:12:50 + 0 1
На Evergrey беше отлично. Soen ги пропуснах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".