ASHES OF ARES ще издадат трети албум през януари

28 окт 2021, 07:13 ч. 444 / 9 1
пред./следв.

   ASHES OF ARES - настоящата група на вокалиста Matt Barlow и басиста/китарист Freddie Vidales (и двамата екс-ICED EARTH) - ще издаде третия си албум, озаглавен "Emperors and Fools", на 21 януари 2022 г. чрез "ROAR! Rock Of Angels".

   Материалът е продуциран от самата банда, миксирането и мастерирането е поверено на Byron Filson. Албумът ще се предлага на CD и винил в различни формати, както и за даунлоуд. Обложката е създадена от Kamil Pietruczynik. В някои от песните гостуват Wiley Arnett - китари (SACRED REICH), Tim "Ripper" Owens - вокали (екс-JUDAS PRIEST/ICED EARTH) и др. Траклистът е както следва:

01. A City In Decay (intro)
02. I Am The Night
03. Our Last Sunrise
04. Primed
05. Where God Fears To Go
06. Emperors And Fools
07. By My Blade
08. What Tomorrow Will Bring
09. The Iron Throne
10. Gone
11. Throne Of Iniquity (CD-exclusive track)
12. Monster's Lament

 

 

още за:

Ashes Of Ares


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


violate 28.10.2021 11:46:23 отговори + 5 1
Сега като Iced Earth ги няма вече дано започнат да свирят кавъри на албумите с Барлоу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".