ASIA на живо в студиото на "Z-Rock" на 21 март

18 мар 2009, 10:23 ч. 309 / 6 0
пред./следв.
Ден преди концерта си у нас - на 21 март легендарните ASIA ще гостуват на живо в студиото на радио "Z-Rock", които са и съорганизатори на събитието, предстоящо да се състои на 22 март в Зала 1 на НДК (поръчай билет онлайн). Музикантите ще разпишат лично две електрически китари, които радиото ще подари на най-големите късметлии сред слушателите си. Освен това, ASIA обещават и да се срещнат лично със свои фенове преди концерта си. Условието на играта за музикалните инструменти е да се познае специален китарен риф от известно парче на ASIA, който е записан в два варианта – електрически и акустичен (подробности на www.z-rockbg.com) и предположението се изпрати като SMS, с кратък номер: 2250 с начална дума IGRA. Победителите ще бъдат определени на живо в студиото на "Z-Rock" на 24 март.

   За престоя си у нас ASIA държат на здравословната и балансирана кухня, с много свежи плодове вътре, диетични напитки и задължително вегетариански ястия. Обедното меню задължително трябва да включва салати, сирена и супа. А във вечерния лист трябва да има и риба. Всичко ще се сервира в порцеланови съдове със сребърни прибори.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".