AT THE GATES се събират за няколко концерта догодина

18 окт 2007, 22:36 ч. 135 / 2 6
пред./следв.
След новината за реюниъна на CARCASS идва ред и на още една за възраждане на група от по-твърдия сектор - шведите AT THE GATES ще свирят на три летни фестивала догодина. Това са "Ruisrock" във Финландия (4-6 юли), "Wacken Open Air" в Германия (31 юли - 2 август) и британския "Bloodstock" (15-17 август).
   Ето и звездния състав на AT THE GATES:
Tomas Lindberg (DISFEAR, THE CROWN, LOCKUP) - вокали
Anders Bjorler (THE HAUNTED) - китара
Martin Larsson - китара
Jonas Bjorler (THE HAUNTED) - бас
Adrian Erlandsson (BRUJERIA, CRADLE OF FILTH) - ударни
   Малко по-късно, в интервю за Blabbermouth.net китаристът Anders Bjorler казва, че според него няма да има по-продължително турне и определено музикантите нямат намерение да запишат нов албум.

още за:

At The Gates


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Regressor 21.10.2007 00:45:09 отговори + 0 0
Култ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.10.2007 19:46:16 отговори + 0 0
the crown бяха некадърници и тоя пич го изритаха от там след което ремастерираха целия албум с него като насложиха гласа на стария вокал. а тва иначе им ебеше единствения добър албум. at the gates най-добре да не записват нищо щото вероятно ще звучи псевдо-модернистично и няма да има нищо общо с това което си спомняме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 19.10.2007 11:42:19 отговори + 0 0
Deftones никога не са се разпадали,а Линдберг прахвърча по групите като цветарка,направо се насира!С The Crown кво стана?Освен това немога да разберера кво си седнал да ми сравняваш американски и шведски групи,при това с различни стилове...бе ти си един straightforward... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 19.10.2007 11:18:35 отговори + 0 0
Ооооо AT THE GATES e велико творение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 19.10.2007 08:27:09 отговори + 0 0
Жалко,ако не издадът албум.Много здрава група с невероятни албуми.Със сигурност не го правят заради пари.Това го правят разни като deftones и тем подобни.,за които музиката е само бизнес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Izrod 18.10.2007 23:46:03 отговори + 0 0
За повече пари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".