ATREYU си взимат почивка

14 яну 2011, 18:58 ч. 362 / 5 4
пред./следв.
ATREYU съобщават, че след 11 години активна дейност, са решили да излязат в "дълга, дълга почивка", но без по никакъв начин да се разделят. Музикантите просто няма да пишат нов материал или изнасят концерти известно време, през което ще се съсредоточат върху други аспекти от живота си. Всички от бандата имат и други проекти, на които сега ще бъде обърнато повече внимание.

още за:

Atreyu


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


demonica 16.01.2011 15:45:11 отговори + 0 0
Няма да имам нищо против почивката да се удължи с....абе до живот.На никого няма да липсват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Martina 15.01.2011 15:11:37 отговори + 0 0
Някой дали ми вярва, че наистина плача???
КАК ТАКА ЩЕ СИ ВЗИМАТ ПОЧИВКА, БЕ??? Ако така направят Алекс поне да си направи една гола сесия, да има с какво да преживяваме докато се завърнат!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.01.2011 19:46:16 отговори + 0 0
ако земат да се разпаднат - ич биля нема да рива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivan 14.01.2011 19:12:39 отговори + 0 0
Много ми харесва тяхната музика : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".