AUGUST BURNS RED подписаха договор с "Fearless Records"

10 авг 2014, 09:58 ч. 171 / 2 2
пред./следв.

   Метълкор бандата AUGUST BURNS RED подписа договор с "Fearless Records" и планира албум за следващата година. По повод на събитието групата направи коментар, че е взела това решение, тъй като редица приятелски техни банди са доволни от работата си с този лейбъл. Последният албум на AUGUST BURNS RED - "Rescue & Restore", излезе през 2013 г. чрез "Solid State Records".


august-burns-red

още за:

August Burns Red


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RZK 11.08.2014 00:47:25 отговори + 0 0
Шестимата елека, сложили минуси на тая новина хич не им разбират чутурите от добра музика май. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 10.08.2014 12:06:40 отговори + 0 0
Страхотна банда на живо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".