Аутопсията установи алкохол в тялото на Chester Bennington при смъртта му

6 дек 2017, 08:36 ч. 2131 / 4 0
пред./следв.

   Няколко месеца след самоубийството на фронтмена на LINKIN PARK Chester Bennington излязоха резултатите от аутопсията и токсикологичните тестове на кръвта на музиканта. Те показват наличието на алкохол в тялото му към момента на кончината му. Един от тестовете е дал индикация за евентуално наличие на екстази в кръвта на Bennington. Най-широко използваната проверка обаче, която трябва да покаже точния вид и количество на дрогата, е отрицателна. Затова генералното заключение на медиците е, че смъртта на Chester не е свързана с наркотици.

   Разследването е открило в стаята на музиканта празна бутилка от бира "Стела Артоа" и над половината празна халба "Корона". Намерена е и опаковка Золпидем (Стилнокс), която е предписана на Bennington за лечение на безсъние. Според съпругата му, в миналото на певеца са предписвани антидепресанти, но той не е взимал такива повече от година.

   Chester Bennington отне живота си на 20 юли тази година, като новите заключения на разследващите също потвърждават версията за самоубийство.

 

Chester Bennington



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".