Авангардни творци от Русия и България си дават среща в "Три уши" на 21 ноември

4 ное 2010, 18:56 ч. 305 / 4 2
пред./следв.
На 21 ноември в клуб "Три уши", София ще съберат сили няколко авангардни проекта, за да зарадват любителите на тъмна музика, подходяща за дългите зимни нощи. От далечната замръзнала тундра на Сибир пристига Vedun Koloverti, който ще представи авангарден сет от ритуалистичен нойз ембиънт, обогатен със славянски фолклорни мотиви и перкусии. Mytrip е един от най-активните ембиънт артисти на родната сцена. Неговата музика е дълбока и нихилистична, тъмна и мистериозна. Shrine е също български ембиънт/индъстриъл проект - има издадени албуми от "Corvus Records", както и 7-инчово EP от базирания в Германия култов лейбъл за експерименталнаа музика - "Drone Records". Shrine ще открехне вратата към футуристичен свят, където изкуствени слънца изгарят ръждиви полета, ще ни поведе Натам и ще ни върне Обратно. Накрая, но не на последно място-етно/ембиънт групата KAYNO YESNO SLONCE ще ни потопят в магията на българските планини - гайдата на Веселин ще запее тъжните си песни, тъпаните ще думкат в ритъма на сърцата ни и ще ни напомнят за пореден път, че кръвта вода не става. Веселин и Петър от KYS са членове на ИСИХИЯ, а Тони участва в редица авангардни проекти.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.11.2010 11:13:25 отговори + 0 0
Ще се ходи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stud 5.11.2010 03:44:49 отговори + 0 0
Ето плакат: http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/132/l_b2f4bcebf9454a0a9512c620df2b0e4f.jpg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".