AVENGED SEVENFOLD издават дигитално и на плоча албума "Diamonds in the Rough"

11 фев 2020, 11:42 ч. 753 / 1 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Orpheus Music/ Warner Music представят:
CD-то Diamonds In The Rough на AVENGED SEVENFOLD от 2008 г. се издаде дигитално и на плоча за първи път
DVD-то Live In The LBC от 2008 г. излиза дигитално на 6 март

Номинираната за Grammy рок банда Avenged Sevenfold издаде платинено сертифицираното си CD Diamonds in the Rough в дигиталеното пространство за първи път чрез Warner Records. Първоначално е издадено през 2008 г. като CD компилация с B-sides, записана по време създаването на поименния дебют на бандата, но новата дигитална версия е разширена с 5 нови трака, включително наскоро издадения “Set Me Free”, както и други трудни за намиране песни, като “St, James,” “4AM,” “Lost It All и кавъра на “Paranoid” от Black Sabbath на бандата. Diamonds In The Rough вече също е наличен като лимитирано издание на плоча. На 6 март аудиото от Live In The LBC, първоначално издадено като DVD на живо от шоуто на бандата през 2008 г. в Long Beach Arena, ще се издаде и дигитално.
Слушайте/Споделете Diamonds In The Rough ТУК
Поръчайте предварително Live In The LBC ТУК

Харесайте/споделете “Set Me Free”:
http://a7x.lnk.to/setmefree
А1 Xplore Music: http://bit.ly/A1SetMeFree

Съоснователят и изпълнител на Avenged Sevenfold, M. Shadows обяснява: „Много е типично за музикантите да напишат 20-30 песни за специфичен албум. През по-голямата част от времето те взимат най-доброто от всичко и приключват, оставят другото. Ние никога не сме правили така. Обикновено не завършваме песен освен ако неосъществява някаква цел. Единственото изключение беше едноименната ера. Експериментирахме с песните си, продуцирахме се и нямаше кой да ни насочва. В крайна сметка неиздадените песни от тези сесии бяха издадени като Diamonds in the Rough. Чухме от много фенове желание да слушат албума и искахме да го направим специален. Затова го преработихме и добавихме някои трудни за откриване песни. Дори намерихме неиздаден трак от сесията Hail to the King, на който мислим, че ще се израдвате”.

Diamonds In The Rough Tracklisting:
1. Demons
2. Girl I Know
3. Crossroads
4. Flash Of The Blade (Iron Maiden Cover)
5. Until The End
6. Tension
7. Walk (Pantera Cover)
8. The Fight
9. Dancing Dead
10. Almost Easy (CLA Mix)
11. Afterlife (Alternate Version)

Допълнителни тракове, добавени в новата разширена версия
12. St. James (bonus track on Hail To The King limited edition)
13. Set Me Free (unreleased; recorded during the Hail To The King sessions)
14. 4 AM (B-side on the Welcome to the Family EP)
15. Lost It All (Bonus track on Japanese edition of Nightmare)
16. Paranoid (Black Sabbath cover)

Live In The LBC Tracklisting:
1. Critical Acclaim (Live)
2. Second Heartbeat (Live)
3. Afterlife (Live)
4. Beast and the Harlot (Live)
5. Scream (Live)
6. Seize the Day (Live)
7. Walk (Live)
8. Bat Country (Live)
9. Almost Easy (Live)
10. Gunslinger (Live)
11. Unholy Confessions (Live)
12. A Little Piece of Heaven (Live)

Avenged Sevenfold се превърнаха в едни от най-добрите световни групи, създавайки звучене, което си проправя път през препятствията на език, дистанция и култура. Те вдигнаха залозите и стандартите на жанра с низ от хитови албуми, включително златно сертифицирания от 2003 г. Waking The Fallen, пробивния платинен от 2005 г. City Of Evil, платинения Avenged Sevenfold от 2007 г. и два пъти поредния No. 1 в класацията за албуми на Billboard Top 200: Nightmare от 2010 г. и Hail To The King (2013). Те достигнаха диамантени, платинени и златни награди за продажби на албуми в дузина държави, с над един милиард видео гледания, над милиард слушания в Spotify и са едни от най-пусканите по радиото рок групи за над десетилетие, с много №1 сингли. Родом от Huntington Beach, Калифорния, бандата е разпознаваема със зрелищните си изпълнения на живо, с постоянно напълно разпродадени зали и хедлайнери на най-престижните рок фестивали по света, включително Download (Великобритания), Soundwave (Австралия), Hellfest (Франция), Summer Sonic (Япония) и Graspop (Белгия), събирайки стабилна международна фен база, чиито членове наброяват милиони.

Follow Avenged Sevenfold:
Website: www.avengedsevenfold.com
Facebook: facebook.com/AvengedSevenfold
Twitter: @TheOfficialA7X
Instagram: @avengedsevenfold
YouTube: youtube.com/avengedsevenfold

 

още за:

Avenged Sevenfold


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 11.02.2020 15:15:37 отговори + 2 3
Добре, разбрахме. Чу се вече в Spotify. То, не че чак има толкова какво да се слуша, ама вече албумът е в мрежата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".