AVENGED SEVENFOLD ще пишат новия си албум в гараж, пълен с плъхове

4 окт 2006, 20:35 ч. 65 / 2 5
пред./следв.
В скорошно интервю за MTV.com фронтменът на AVENGED SEVENFOLD, разкрива, че групата планира да започне да пише материал за нов албум, който ще бъде различен и стилово няма да е ориентиран към траш метъла или друг тип олдскуул. А също и:

   "Нашите три първи албума бяха написани в гараж с тичащи наоколо плъхове само с помощта на "ProTools". И по същия начин ще напишем и този албум. Ако имаме напредък, ще сложим и барабани и реално ще просвирим някои от нещата."

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.11.2007 23:10:19 отговори + 0 0
... и един мармот завива шоколада в станиол... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slave Labor 6.10.2006 18:50:34 отговори + 0 0
На тия плъхове ше им се напълнят джобовете май. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нострадамо 4.10.2006 21:27:32 отговори + 0 0
Няма да е лошо и клипове да заснемат с мишоците! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 4.10.2006 20:54:07 отговори + 0 0
На такъв прилича, но всички тези новини са съвсем истински :-)))
Такава поредица от весели новини, обаче, не е имало в цялата ни над 5-годишна история :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 4.10.2006 20:42:51 отговори + 0 0
Днес да не е ден на Про-Рок шегата )) А плъховете ще участват ли като гост вокалисти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".