AVENGED SEVENFOLD-вечер в "The Black Lodge" на 29 декември

28 дек 2011, 08:59 ч. 124 / 2 5
пред./следв.
На 29 декември (четвъртък) в метъл бар "The Black Lodge", София ще се проведе вечер, посветена на починалия на 28 декември 2009 г. бивш барабанист и основен композитор и текстописец на AVENGED SEVENFOLD - Jimmy "The Rev" Sullivan. Плейлистът ще е от подбрани парчета от цялата дискография на групата и един от посетителите ще спечели техен диск чрез томбола. Началото е от 21:00 ч., входът - свободен.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.12.2011 13:52:26 отговори + 0 0
Вие наистина ли си вярвате, че групата не е позната. Оставете настрана трашството, аз не харесвам групата по лични причини и ме боли колко много фенове имат. С две думи - те са популярни в България, излезте от филма че не са познати, невероятно е как въобще може да го допуснете...
(Коментара няма за цел да обиди никого, надявам се да не бъде изтрит)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yapo 28.12.2011 17:19:08 отговори + 0 0
Една от добрите рок групи за последното десетилетие! Харесвам ги! За жалост май наистина са недостатъчно познати в БГ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вен 28.12.2011 12:06:59 отговори + 0 0
Ако бях по-близо до София, щях да отида. Завиждам на тези, които ще успеят
Радва ме това, че организират вечер, посветена на тази явно непозната за тукашната публика група. На мен ми е една от любимите и въобще не ме интересува това, че на някои им идва лигава или че не е номер 1 за целокупното метълство. Винаги ще има такива, които харесват, и други, които не. "На вкус и на цвет товарищей нет". Шеговития пост по-долу ме развесели откровено Поздравления за оригиналността, но май не е тук правилното място Щом музиката не ви понася, не ходете!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.12.2011 10:59:07 отговори + 0 0
Вие нямахте ли друга помиина яма която да окупирате като всеки друг траш отпадък!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 28.12.2011 09:54:24 отговори + 0 0
Като видях името на групата и дата в едно изречение за секунда си помислих,че е станало чудо и ще идват в БГ.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".