AVENGED SEVENFOLD: "Време е да си намерим нов барабанист"

18 дек 2010, 14:12 ч. 135 / 1 0
пред./следв.
AVENGED SEVENFOLD разпространиха съобщение, в което се казва:

   През последните месеци бяхме благословени с таланта и човечността на Mike Portnoy. Когато той се съгласи да участва в турнето ни, това беше само за 2010 г. Ние винаги сме знаели, че трябва да намерим друго решение за 2011-а и след това. И е време да направим следващата крачка. Знаем, че още не сме готови да приемем нов постоянен член на AVENGED SEVENFOLD. Не знаем дали някога ще бъдем. Но ако го направим, това ще е някой, който не само е брилянтен барабанист, но и някой, когото познаваме добре, когото вие феновете трябва също да опознаете и приемете. С други думи, в нашето семейство - група и голямото ни семейство от фенове, предприемаме тези стъпки винаги заедно....

   Турнето на AVENGED SEVENFOLD "Nightmare After Christmas" продължава още следващия месец, заедно със STONE SOUR и HOLLYWOOD UNDEAD, но засега няма никакви индикации кой ще е новият заместник на починалия James "The Rev" Sullivan.

още за:

Avenged Sevenfold


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".