Авиокомпанията на Bruce Dickinson "губи милиони" заради спор с правителството на Уелс

7 авг 2016, 13:10 ч. 1425 / 3 6
пред./следв.

   "Cardiff Aviation" - авиокомпанията, която вокалистът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson създаде през 2012 г., "губи милиони" британски лири заради продължаващ спор с правителството на Уелс. Според певеца, той е имал устна договорка с представители на правителството, че ще може да използва техника, която е налична в "Aviation Enterprise Zone", позволяваща на самолетите да се приземяват по всяко време на денонощието. В момента аеропланите на "Cardiff Aviation" могат да кацат Уелс само в работно време и през светлата част на деня.

   Bruce и компанията му все още нямат осигурен достъп до желаната техника, поради което търпят огромни загуби от пропуснати ползи. 

   Както знаете, самият Dickinson е професионален пилот и редовно управлява самолетите (наричани "Ed Force One"), с които "Девиците" обикалят по време на турнетата си.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kalata 28.08.2016 23:06:42 отговори + 1 0
Брус е най-великия вокалист във вселената ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 8.08.2016 09:52:05 отговори + 2 0
Нали трябва да напишат нещо за рождения му ден, който беше вчера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 7.08.2016 20:27:33 отговори + 5 0
Това ще да е някаква глупост! Държавните институции, организации и др. подобни, работят с документи. "Устна договорка с представители на правителството" е като да ти се усмихнат по радиото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 8.08.2016 04:06:02 + 0 2
Явно представителя е бил българин, но Брус не му е разбрал намека Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 7.08.2016 15:42:37 отговори + 7 3
На им ся Брекзит на англичанчетата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

разбирач 8.08.2016 13:32:43 + 0 1
Нещо си се объркал... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".