Австралийците KARNIVOOL с първи концерт у нас на 21 юни

17 юни 2014, 18:30 ч. 433 / 5 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Австралийците KARNIVOOL ще гостуват за първи път в България по покана на "Терминал 1". Събитието ще се състои тази събота - 21 юни, в столичния клуб на ул. Ангел Кънчев 1.

Стилът на KARNIVOOL се определя като смесица от прогресив-рок и алтернативен метъл. У нас са познати по-масово предимно с по-твърдите си и динамични парчета като "Lifelike" и "Themata" от първия албум на бандата. Австралийците в момента са на европейско турне, което включва редица от най-големите фестивали - Rock Am Ring, Rock Im Park (Германия), Nova Rock (Австрия), Volt (Унгария), Sonisphere (UK) и много други. Концертът в София на практика ще бъде една от малкото им клубни изяви, като по този начин българската публика ще получи шанса да бъде максимално близко до музикантите.

На 21 юни вратите на Терминал 1 ще отворят в 21:00. Концертната програма ще започне половин час по-късно с участието на български подгряващи, чиито имена ще бъдат тепърва обявени. Самите Karnivool се очакват на сцената в 23:00 ч.

Билети се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на предварителна продажба от 25 лв. и 30 лв. на самата дата и място. Каси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit Colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа. Към днешна дата остават налични по-малко от 100 билета - препоръчва се предварителното подсигуряване!

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Predator 21.06.2014 17:00:13 отговори + 0 0
ПГХахгхаха
Към залухарите по-долу - да не би да говорите за някоя друга група? Нищо общо между Karnivool и каквото и да било "Tool" звучене.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Киро Гюров 18.06.2014 14:32:30 отговори + 0 0
Подкрепям Гейнърд. Тия трябва да се прекръстят на KarniTool. А и откакто се разделиха с Мъстейн, вече не струват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гейнърд 18.06.2014 10:08:00 отговори + 0 0
Кавъри на smallman не ми се слушат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 17.06.2014 21:07:08 отговори + 0 0
там сме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".