Австрийската банда SIREN CALL с концерт в "Rock It" на 8 май

2 май 2013, 16:44 ч. 144 / 3 2
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Siren Call е интернационална поп рок група от Виена, със състав включващ българката Ивон Лейс (вокал и бас), китаристът от Ел Ей, Джейсън де Кордоба, и унгарецът Габор Забо на барабани. Само 2 месеца след първия си концерт групата вече е на сцена в Холивуд, с концерти в легендарните The Roxy и Whisky a Go Go: клубове дали тласък на кариерите на групи като Guns'n'Roses, The Doors, The Police, Red Hot Chilli Peppers, Alice Cooper и Motley Crüe. Siren Call се радва на изключителен интерес и внимание от страна на публиката и индустрията в Ел Ей, а групата вече е планирала турне в Калифорния през Август тази година. Ето какво казва агента, избрал Siren Call да влезе в елитния списък на групите свирили в Whisky a Go Go:

   "Siren Call е невероятно надарена група. Имах удоволствието даорганизирам участието им през 2012 г. и на живо да стана свидетел наталантът им. Те въплъщават душата и усещането на легендарнипредшественици, с вокали и музика, които сякаш познавате, носъщевременно са уникални. Представянето им беше невероятно, чакам с нетърпение да видя какво крие бъдещето за тази изключително талантлива група."
   Bekah Stern, Whisky A Go-Go, Booking Agent.

   В момента Siren Call усилено работят върху авторските си парчета и скоро ще са готови и с първия си сингъл Comfort Zone, чиито клип ще излезе в края на месеца. Междувременно групата има множество участия в Централна и Източна Европа, с концерти както в Австрия, така и в Унгария (където групата е канена вече 4ти път), Словакия, Сърбия и в родната на Ивон, България.
siren call

още за:

Siren Call


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги Пича 2.05.2013 19:45:59 отговори + 0 0
WOOOOAAAAH! Групата е супер яка! Със сигурност ще ходя да ги гледам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.05.2013 17:14:50 отговори + 0 0
Мацката пее като Аланис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".