Автобиографията на Ronnie James Dio излиза на български на 11 октомври

1 окт 2021, 10:41 ч. 1731 / 9 8
пред./следв.

   Очакваната с огромен интерес автобиография на великия Ronnie James Dio "Rainbow in the Dark" ще излезе и на българския книжен пазар след само 10 дни - на 11 октомври от издателство "Сиела".

   Книгата вече може да бъде поръчана предварително. Цената ѝ е 18 лв. Ето и повече информация:

Ronnie James Dio, в когото се влюбих и за когото по-късно се омъжих, беше неудържима природна сила, за която нямаше невъзможни неща дори когато съдбата се обръщаше срещу него. Или, както бихте казали вие, особено когато съдбата се обръщаше срещу него.

Както сами ще се уверите, докато четете тази невероятна история, Ronnie беше роден боец. Само му кажете, че нещо не може да бъде направено, и щеше да премести земята и небето, за да ви докаже, че не е така.

Wendy Dio


Автобиографията на Ronnie James Dio е откровената изповед на един човек, постигнал мечтите си, открил любовта на живота си и призванието, което му е помогнало да вдъхновява поколения наред фенове по целия свят. Това е история за силата на любовта и верността, за мечтите, амбициите, приятелството и трънливия път към славата. За музиката като изкуство и капаните на музикалната индустрията. За битката със собственото его и за сблъсъка на характери в един свят, обитаван от величия.

В своите мемоари Ronnie описва най-важните хора и събития, които са му помогнали да се изгради като музикант и като личност – близките приятели музиканти, баща му, който още като малък му казва да си избере музикален инструмент, за да се научи да свири и да стане добър човек, жената, която застава до него и го подкрепя в цялата му кариера, партньорството с невероятни таланти като Ritchie Blackmore и Tony Iommi. Певецът разказва открито и за някои от грешките, които е допуснал, за конфликтите, за пикантните подробности в живота на рок звездите. Ще научите за мафиотския произход на името Dio; за това как Ronnie въвежда в хеви метъл културата култовия знак с рогата; за катастрофата, която едва не коства живота му още преди да е започнал да се изкачва по пътя към славата.

Но ще научите и как са били създадени някои от най-значимите песни и албуми в историята на рока и хеви метъла.

 

още за:

Ronnie James DioCiela


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zoro 20.10.2021 19:29:16 отговори + 3 0
Най-големия
Уникален
Безсмъртен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 3.10.2021 11:16:23 отговори + 8 0
Не проклиням тъмнината- запалвам си свещ и си пускам Дио. Няма нищо по- хубаво от това да очакваш нещо хубаво. Чакам си книгата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 3.10.2021 07:41:02 отговори + 10 0
Супер! Дио е най-великият. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 1.10.2021 21:39:44 отговори + 9 0
Поръчано! ???????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mistreated 1.10.2021 14:13:14 отговори + 14 1
Великан без капка съмнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Авто? 1.10.2021 11:17:35 отговори + 1 8
Автобиография или биография? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 1.10.2021 11:22:23 + 12 0
Автобиография. Започната приживе от самия Дио и довършена след кончината му от Уенди и Мик Уол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 1.10.2021 11:23:14 + 8 4
То на корицата си пише. Ама кой да гледа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".