Автобиографията на Ronnie James Dio излиза в края на юли

17 фев 2021, 07:42 ч. 1401 / 5 3
пред./следв.

   Преди смъртта си през 2010 г. легендарният вокалист Ronnie James Dio работеше по своята първа автобиография заедно с дългогодишния си приятел и рок автор Mick Wall.

   След кончината на певеца вторият е довършил книгата и тя вече има официална дата на издаване в САЩ - 27 юли. Заглавието ще бъде "Rainbow in the Dark: The Autobiography", издатели са "Permuted Press". Описани са ранните дни на Dio в музикалното поприще, както и големия му успех, довел до участието в RAINBOW и BLACK SABBATH. Предговорът на изданието ще бъде от съпругата на музиканта Wendy Dio.

   Надяваме се, ако не още през лятото, то не много по-късно след това автобиографията на великия Dio да се появи и на български език.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 17.02.2021 11:55:57 отговори + 11 0
Първата песен беше,, A Light in The Black,,/имам и книгата/. Това е шедьовър. Пусках я до полуда на макс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 17.02.2021 11:45:33 отговори + 14 0
Спомням си ясно първата песен с неподражаемият тембър на Дио, която чух - We Rock. От тогава никога не забравих този глас. Всъщност няма рок фен,сигурен съм, който чул този глас, може някога да го сбърка.Не само мощен и техничен, но може би най-разпознаваемия тембър в рок-музиката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 17.02.2021 10:25:30 отговори + 15 0
Корицата на книгата е много хубава. Чакам съдържанието. Дио беше,E, и ще бъде един от моите идоли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".