Axel Rudi Pell издава нов студиен албум през април

1 фев 2010, 18:02 ч. 161 / 1 1
пред./следв.
Axel Rudi Pell ще издаде тринадесетия си самостоятелен албум "The Crest" на 26 април чрез "SPV"/"Steamhammer". Материалът за диска е записан във "W:A:T: Studios", Бохум с вокалиста Johnny Gioeli, клавириста Ferdy Doernberg, басиста Volker Krawczak и барабаниста Mike Terrana. Продуцирането е поето от самия Axel Rudi Pell, саунд-инженер е Torsten Sickert, а за миксирането ще бъдат ползвани услугите на Charlie Bauerfeind. Обложката е поверена на английския художник Martin McKenna. Axel и групата му потеглят на поредното си турне през месец май.

още за:

Axel Rudi Pell


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Велик! 18.02.2010 10:50:50 отговори + 0 0
Обожавам ги! Това са може би най-добрата група, за мен! Може всичко да е започнало от много други музиканти и те да са бащите, кралете, боговете на рока, но има само един китарист с неговата банда, която може да ме настръхне от КРАСОТА в музиката и името е Axel Rudi Pell! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".