Axel Rudi Pell обяснява отмяната на концерта в Стара Загора

27 юни 2006, 07:54 ч. 257 / 3 22
пред./следв.
Немският китарист Axel Rudi Pell е пуснал следното съобщение на официалния си сайт по повод отпадането на концерта със SCORPIONS, който трябваше да се състои на 23 юни в Стара Загора, но бе отменен поради лошото време:

   "Съжаляваме много за българските фенове за това че шоуто на 23 юни бе отменено в последната минута. Ние бяхме на стадиона в Стара Загора и се готвехме за саундчек, когато времето стана наистина лошо. Валеше като из ведро и имаше страхотни светкавици и гръмотевици. Цялата сцена се намокри за секунди и напрежението ту се качваше, ту падаше. Аз лично бях на сцената и се чувствах като риба в аквариум. Обади ни се българският промоутър, който ни покани на среща със SCORPIONS и представители на градската управа в близкия ресторант. Когато ние пристигнахме там, китаристът на SCORPIONS Matthias Jabs ми каза, че градските власти на Стара Загора вече са решили концертът да бъде отменен. Бе твърде опасно за всички да свирят и дори да стоят на наводнената сцена, която не беше заземена. В това време ми се обади и моят китарен техник, за да ми каже, че токът напълно е спрял. Така че, за съжаление, нямаше как никой да свири на това шоу. Извинявам се отново!"

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (22)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Филипов 6.07.2006 19:33:47 отговори + 0 0
Аз съм от преебаните които бяха там.

Разбира се че е липсата на публика. Срамота, не повече от 300 човека и поне 50 от тях с пропуски (без пари). Като за начало ме посрещнаха афиши с подгряващи групи Сигнал и БТР. Макар че на билетите пише Axel Rudi Pell и Silent Madness. И на някои стари плакати също.

Главния виновник е организатора с гръмкото име ”Верея мюзик” На практика се оказа някъкъв цървул от Гълъбово, който избяга позорно от линча и съответно не върна никакви пари. Замениха скъсаните билети с нови, като обявиха че през септември щяло да има повторение. Да, ама не. Кой ли ще се върже на измамник, който не може да продаде и 200 билета. Фирмата не беше известна на никой от местните журналисти и никой не знаеше за техен офис или място за контакти.

Говорих с техническите лица и проблема не е в техниката. Нито пък сцената е била мокра, дори и земята беше почнала да изсъхва. За сведение в Ловеч на концерта на Nazareth на 10.05 имаше доста силен дъжд и не пречеше нито на музикантите, нито на публиката.

От местните никой не знаеше че на сайта на общината http://city.starazagora.net/modules/news/article.php?storyid=787 на 25.07 е обявен концерт на Whitesnake и не можаха да отговорят на въпроса ми защо на сайта на Каварна http://www.kavarna.bg/?id=30&eid=30&lang=bg е обявен същия концерт само че там. Но след снощното изпълнение всичко е ясно. Никога, ама никога не си и помисляйте да ходите в СтЗ и на нещо, организирано от тях. Засега не виждам и начин да си взема парите.

Пред интервюиращите го журналисти въпросният ”организатор” се изцепи че е продал 16000!!! билета, но видите ли хората се уплашили от дъжда и не дошли. При положение че са дали пари!? Конфигурацията е подобна на стадион ”Академик” в София. По сведения на хората от стадиона седящите места под козирката са около 3600 и максимум 400 правостоящи върху лекоатлетическата писта.

Явно въпросният ”организатор” е имал много нужда от пари и до последно продаваше билети по 40лв. въпреки че се знаеше че концерта пада. Камионите на бирения спонсор вече бяха влвзли в стадиона да си прибират багажа, а те все още продаваха в стремежа си да вземат още няколкостотин лв.

Много случайни хора решиха че могат да забогатеят от тази работа. Само че не става така.

На кафявите билети като моя няма условия, нито сериен номер. Не съм чул Scorpions да идват през септември, само Axel има такива намерения.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.06.2006 09:47:01 отговори + 0 0
b_a_b_y, концертът се отлага за средата на септември, а скапаната сцена не позволи на музикантите да свирят без опасност за живота си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

b_a_b_y 29.06.2006 01:53:55 отговори + 0 0
кога ще се проведе концерта тогава пак и на джо търнър не му пречеше дъжда на тях защо им попречи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

М-Варна 28.06.2006 16:33:49 отговори + 0 0
Gluscevic® моля да ми каже къде пише, че ще връщат парите. Защото аз си купих билет в Ст.Загора от каса пред стадиона. Това не означава че там ще ходя си търся парите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 28.06.2006 13:51:12 отговори + 0 0
нищо
септември пак
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MasqueradeBall 28.06.2006 00:21:45 отговори + 0 0
приятно прекарване на Монстърс ъф Рок на всички...искрено ви желая времето да е хубаво и да не вали...хахаха :РРРр Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kopeleto 27.06.2006 23:22:48 отговори + 0 0
*********Potro6ih se do taz ******* Stara Zagora da vidq kak Axel si nastroiva kitarata..e vse pak gi vidqh.Aman we..aman ve4e ot ****** organizatori..toq put pone ne se izlagaite we.Bahti 6oyto..pone palka si fanah..ama kvo ot tova kat ne e sviril pi4a s neq Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Boodoom children 27.06.2006 22:24:29 отговори + 0 0
Dano na Monstera ne stane nesto takova ce se stane mnogo loso.Organizatorite nai setne triabva malko da se stegnat kakvo e tova.Ne se li nauciha ot greskite na drugite-Koncerta na ANTHRAX.Kak moze be sram sram i pak sram tova e kakto i necuvanoto zabaviane na Apocalyptica a us vsicko e predvideno.Pestene na pari ot ohrana i ne moze samo da se coca TOVA e. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gluscevic® 27.06.2006 19:50:40 отговори + 0 0
М-Варна, парите от билетите ще се връщат по желание на клиента от мястото, където са взети. Но мен лично нито времето, нито некъдарността на организаторите ще ме откаже от това невероятно шоу. Даже така предизвикват ентусиазма ми още повече. Аксел не е виновен, че сцената не е била заземена и затова му свалям шапка за извинението. Можеше да сме недоволни само ако той беше отговорен, а в случай дори не е длъжен да го прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morgul_Lord 27.06.2006 18:04:19 отговори + 0 0
Поне един човек, който културно да се извини на хората - Axel rulz! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


М-Варна 27.06.2006 15:53:18 отговори + 0 0
На мен не ми трябват извинения. Щом не са изпълнили условията по договора /на гърба на билета/ са длъжни да върнат парите на хората които желаят. И няма какво да ни лъжат повече. Септември ...я камилата я камиларя, пак нещо ще се случи. Тогава който иска да си купи билет и да отиде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 27.06.2006 14:02:18 отговори + 0 0
toi choveka moje da se izvinqva i che e grumnal atomna bomba ama s edno izvinenie ne opravq rabotata Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

space 27.06.2006 11:56:19 отговори + 0 0
ei mur6i edin 4ovek da se izvini kakto trebva i vie pak 6te go hranite nali? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OH! 27.06.2006 11:10:24 отговори + 0 0
Абе нали на билета си пише да се носят дъждобрани, а не чадъри... Значи все пак се предполага, че е възможен концерт по време на дъжд Публиката им беше малко.. това си истината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey Tempest 27.06.2006 10:25:04 отговори + 0 0
Нямам какво да добавя, освен че в цивилизованите страни (където е израстнало въпросното лице нИдялко) при такива случаи хората си "подават оставките". И още нещо - правенето на кисело мляко (Верея), не е същото като организирането на концерти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


fen 27.06.2006 09:54:12 отговори + 0 0
kakto sa kazali .....
"DA GO ... (tananikat).. BEDNITE"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Damien 27.06.2006 09:44:36 отговори + 0 0
Абе аз всъщност съм много зле. Този Def искал да каже че ние сме прави. Пак се извинявам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mom4il__Stoqnow 27.06.2006 09:38:41 отговори + 0 0
Абе тея са луди бе. Когато влязох в стадиона дъждът вече беше спрял. Нямаше никакъв проблем да се свири. Можеше да го забавят, ама тва с отлагането беше пълна порнография!!! Пък и това не са квартална група с инструментите на тате а SCORPIONS по дяволите. Освен това го озвучаваха Joker-media на които това не им е първия концерт. Можеха да оправят сцената и към 10 часа да се свири. Абе пълна простотия. Насам към София видях поне о6те 15-20 човека на същото мнение.
Та кой казва че Америка е страната на неограничените възможности. Глупости това се отнася за на6ата мила държавица. Взимаш си билет за нещо, хората ги мързи да свирят и хоп НЯМА КОНЦЕРТ. Ма нали пак щели да дойдат, ама аз може и да съм умрял дотогава. Аре че ми писна да се занимавам със глупости. Аре лека!!!
А пък за тоя "Def" съм обеден че не ходил до Стара Загора а само е така да напише нещо е решил човека, да вземе и той участие защото го било мързяло да се хване и да се замъкне на майната си!!!!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 27.06.2006 09:35:21 отговори + 0 0
chestit Monsters of rock fenove!! seshtate li se che ako otida na toq fest i tam se sluchi neshto takova organizatorite nqma da se spasqt ot men!! scenata ne bila zazemena puk ne bilo tehna vinata ... a chiq e be pishliovci?!?!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 27.06.2006 09:22:20 отговори + 0 0
Добрият промоутър не трябва ли да предвиди и лошото време, и проливния дъжд и да обезопаси сцената?... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Def 27.06.2006 08:21:57 отговори + 0 0
hmm prav si Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

malkobira 27.06.2006 07:58:53 отговори + 0 0
абе не е така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".