AYREON ще покажат онлайн филма "Beneath the Waves" другата седмица

25 дек 2007, 09:36 ч. 219 / 6 1
пред./следв.
През другата седмица чрез официалния си сайт AYREON ще покажат "зашеметяващия" CGI (компютърно генериран) филм "Beneath the Waves". Той придружава едноименната песен от предстоящия нов албум на групата "01011001" (ревю), който ще излезе на 28 януари. Филмът ще бъде с 5.1-звук и също така ще бъде включен като един от многото DVD-бонуси към специалните издания на "01011001".

още за:

Ayreon


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sorgenskammer 27.12.2007 09:51:32 отговори + 0 0
Не го очаквах,но този албум действително си заслужаваше целия шум,вдигнат предварително около него.Повече ми харесва от всичко друго на Арйен-а,взето заедно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".