Азиатски готвачи ще приготвят вечеря за MR. BIG в София

28 сеп 2009, 11:23 ч. 424 / 3 3
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Броени дни остават до концерта на една от най-великите рок групи в историята - MR. BIG! Музикантите пристигат у нас в деня на концерта си, който ще се състои на 1 октомври, четвъртък, в столичната зала "Универсиада". След наскоро обявения дългоочакван реюниън на групата, това ще бъде първото гостуване на нашумялата от 80-те банда в България. Музикантите пристигат в оригинален състав - Eric Martin (вокали), Paul Gilbert (китара), Billy Sheehan (бас) и Pat Torpey (барабани). Концертът на MR. BIG в София ще бъде откриващ за осмото поредно издание на най-мащабния музикален фестивал у нас "Арена Музика 2009". Събитието се осъществява с подкрепата на "Туборг". Организатор на концерта е "София Мюзик Ентърпрайсис".
   Билети за концерта на MR. BIG в зала "Универсиада" могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на "Тикетпро България" в страната и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева.
   Четиримата музиканти пристигат в България с частен самолет от Прага и ще бъдат настанени в самостоятелни апартаменти в луксозен столичен хотел. В менюто за вечеря на ВИП гостите са включени специалитети от азиатската кухня, както и специално приготвени морски дарове. За целта организаторите на концерта са наели професионални азиатски готвачи от луксозен столичен ресторант, които на място ще приготвят храната за музикантите от MR. BIG минути преди да им бъде сервирана. Предпочитанията на групата за напитки включват квалитетно италианско червено вино, първокласна полска водка и леденостудена бира "Туборг". Подгряващи групи от българска страна за концерта няма да има. MR. BIG се очакват да излязат на сцената на зала Универсиада около 20:30 ч. Шоуто ще продължи около два часа и в него ще бъдат включени най-силните хитове на групата за последните двадесет години. Концертът на MR. BIG в България е последният от европейската част на турнето "Reunion Tour 2009". От 10 октомври гастролът ще продължи с концерти в Индия, Тайланд, Сингапур, Бали и Южна Корея.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


loko 29.09.2009 09:39:42 отговори + 0 0
ще избухнем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 28.09.2009 14:54:22 отговори + 0 0
най-якото е, че няма да има подгряващи - без смешковци този път! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъф 28.09.2009 12:03:09 отговори + 0 0
Ще се разцепя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".