BABYMETAL отново са трио

3 апр 2023, 07:51 ч. 597 / 9 1
пред./следв.

   Японската дамска "поп метъл" банда BABYMETAL обяви, че приема за постоянно в състава си Momoko Okazaki - бивша участничка в риалитито "Girls Planet 999", която отсега нататък ще бъде с псевдонима Momometal.

   Групата беше дуо от 2018-а, когато напусна Yuimetal - една от основателките на бандата. Новото момиче досега участваше и в танцовата формация на BABYMETAL, позната като "Avengers". Тя се състезава за известно време в гореспоменатото риалити през 2021 г.

  BABYMETAL издадоха новия си и първи концептуален албум "The Other One" на 24 март.

 

babymetal trio 2023



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vampiria 3.04.2023 21:12:28 отговори + 2 0
Всъщност ги подкрепям доста са артистични в пъти повече заслужават от Kiss Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".