BABYMETAL пускат официално лайв-видео към песента "Road Of Resistance"

7 май 2015, 19:52 ч. 731 / 5 4
пред./следв.

   По-долу може да гледате официалното лайв-видео на BABYMETAL към песента "Road Of Resistance" (известна и под името "The One"). Парчето е от едноименния дебютен албум на японското момичешко поп-метъл трио, който ще излезе на физически носител в САЩ на 16 юни чрез "RAL"/"Sony Music Entertainment", а в Европа на 1 и 2 юни от "earMUSIC". Студийният вариант на песента е с участие на китаристите Herman Li и Sam Totman от DRAGONFORCE.

 

 

babymetal

още за:

Babymetal


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Уф! 8.05.2015 18:02:49 отговори + 2 0
Имате грешка в текста. Песента не е от дебютния албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 8.05.2015 10:21:23 отговори + 5 1
Тия са кич-метъл, лошото е, че не са единствени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аа Аа 8.05.2015 08:52:35 отговори + 3 0
Ае, кьорави ли сте, ве? Дори на видеото си пише, че клипа е от Япония. ЯПОНИЯ! не Лондон, поне аз не съм чул японците да са превзели Великобритания в последно време... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ ! 8.05.2015 08:29:26 отговори + 2 3
Определено изпадат в повторение . В песента има явни заемки от по-стари техни парчета . А освен всичко останало е и ненужно дълга . Дано останалите в албума не са като нея . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".